Wij hebben een ruime voorraad van bijna alle producten, waarmee wij werken in de salon. Die kunt u aanschaffen als u hier bent, maar het is ook mogelijk om een bestelling via de mail te plaatsen. Wij zullen zorgen dat wij de spullen dan zo snel mogelijk voor u in huis hebben. De producten van Dr. Eckstein kunt u ook zelf bestellen en rechtstreeks bij u thuis laten bezorgen via onze webshop.verkoop-Dr. Eckstein-producten-Boldy-Den Bosch

verkoop-dermaroller-Boldy-Den Bosch

 

 

Hiernaast verkopen wij huidverbeterende apparaten voor thuis zoals dermarollers en een dermapen en de daarbij behorende serums. U vindt dit terug onder producten.

 

 

 

 

 

Behalve voor producten kunt u bij ons ook terecht voor kleding en andere modeaccessoires. Wij gaan regelmatig over de grens inkopen  doen om leuke en  aparte items te scoren, die wij voor weinig geld verkopen. Zo hebben wij vaak leuke huispakken, sjaals, tassen, jurken, schoenen etc. op voorraad. Aangezien de collectie snel wisselt, kunnen we niet alles op de site zetten, maar leuke aanbiedingen zullen we u niet onthouden. U vindt het een en ander  terug onder kleding en accessoires.