Picolaser Cynosure tatoo laseren tatoeage verwijderen Den Bosch Boldy

Heeft u spijt van een gezette tatoeage en wilt u deze verwijderen?  Wij laseren wij hem graag voor u weg.

Voor het verwijderen van uw tatoeage maken wij onder andere gebruik van een Yag-laser.

Hiernaast ziet u onze nieuwste Picolaser van Cynosure. Deze hebben wij recent aangeschaft om u nog sneller en beter te kunnen helpen. Zo kunnen wij nu ook alle kleuren behandelen.

Er vindt altijd eerst een intakegesprek plaats, waarin u uitleg krijgt over de behandeling en waarin de kosten besproken zullen worden. Aansluitend vindt dan de behandeling plaats.

 

 

 

De behandeling

De laser zendt in een fractie van een seconde een intense lichtflits van 1 golflengte uit. Dit licht wordt selectief geabsorbeerd door de inktdeeltjes die in de huid ingekapseld zitten. De laserenergie laat de inktdeeltjes in kleinere deeltjes uit elkaar vallen, die vervolgens door het afweersysteem van het lichaam worden afgevoerd.

Aangezien het in de meeste gevallen om grote hoeveelheden inkt gaat, zal het lichaam deze niet in één keer kunnen afbreken en zullen er dus meerdere behandelingen nodig zijn. Er zal tijdens het intakegesprek een schatting gemaakt worden van het aantal behandelingen dat u nodig heeft. Dit hang af van diverse factoren, zoals de kleur van de tatoeage, hoe lang geleden hij gezet is, wat voor soort inkt er gebruikt is etc.

De meeste zelf aangebrachte tatoeages zijn na een paar  behandelingen al onzichtbaar verwijderd, maar er zijn ook tatoeages waar je minimaal tien keer voor moet komen.

We behandelen maximaal ongeveer 150 vierkante centimeter per keer.

De behandelingen vinden over het algemeen plaats om de 6 weken.

Het is verstandig om felle zon en zonnebank op de tatoeage te vermijden gedurende de behandeling om (de)pigmentatie te voorkomen.

 

Contra-indicaties

  • DiabetesTatoeage weglaseren tattoo verwijderen laseren tatoo Boldy
  • Epilepsie
  • Trombose
  • Vitiligo
  • Huidaandoeningen op de te behandelen plek zoals eczeem, psoriasis of een infectie
  • Zwangerschap
  • Pacemaker
  • Antistollingsmiddelen/bloedverdunners
  • Lithium en steroïden

 

De kosten

De kosten van tatoeage verwijderen is afhankelijk van de  grootte van de tatoeage. Zo kost een ring bijvoorbeeld € 20,- per behandeling.

Voor een prijsindicatie kan je een foto van de tattoo appen naar 06-44130472.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een kosteloos intakegesprek plaats.