Met de Slimline heb je een geweldige lichaamsbehandeling en een gezichtsbehandeling tegelijkertijd.Slimline Boldy afslanken gewichtsverlies huidverbetering lichttherapie

Afslanken en huidverbetering ineen!

De Slimline kan worden ingezet voor:

  1. Gewichtsverlies
  2. Huidverstrakking
  3. Detox
  4. Anti-Aging
  5. Obisitas
  6. Fitness en gezondheid
  7. Welness

 

De Slimline heeft een droge hitte systeem dat kan oplopen tot 80 graden Celsius. Hierbij worden aanzienlijk veel calorieën verbrand, terwijl je heerlijk gemasseerd word op een zacht en ergonomisch gevormd matras en naar je favoriete muziek luistert. Omdat het gezicht buiten de cabine ligt en koel wordt gehouden door koele lucht en zuivere zuurstof uit de oxyfacial is het heel comfortabel.  Ook kan je tegelijkertijd gebruik maken van de Lumi8, een facial led panel voor Anti-Aging van het gelaat.

Het is klinisch bewezen dat Intens LED licht te stimulatie van de fibroflasten en de collageenvorming alsook de celstofwisseling en bloedcirculatie versnellen en verbeteren.

Led fototherapie zal bijdragen tot het verdwijnen van fijne lijntjes, vervagen van rimpels, verkleinen van poriën, geeft een liftend effect en is tevens zeer effectief voor andere huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis

Slimline verhoogt het metabolisme, zorgt voor een duurzaam gewichtsverlies en verminderd huidverouderingstekens, terwijl u heerlijk ontspant.

 

Slimline Boldy afslanken gewichtsverlies huidverbetering lichttherapie

 

DE WERKING:

Acclimatisatie
Wanneer de klant op regelmatige basis kennis maakt met de ‘dry heat’ en het LED-licht van
de SlimLine, zal hij geleidelijk aan acclimatiseren en steeds meer lichaamsvocht uitzweten. De meerderheid zweet ongeveer 1,5 liter per uur. Na een abonnement van enkele behandelingen per week van de SlimLine is het gebruikelijk dat de klant het dubbele uitzweet. Het acclimatisatie proces zorgt voor een stijging van de cardiac output en het bloed plasma en een vermindering van het zout in het zweet. Je kan deze resultaten vergelijken met de resultaten die je behaalt na uitputtende lichaamsoefeningen en fitness.

Betere cardiovasculaire effectiviteit
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij studenten die gedurende zes weken, drie maal per week een sessie deden van een 16 minuten droge sauna, hun cardiovasculaire effectiviteit verbeterde. Het resultaat van een kuur met de SlimLine zal hier beter scoren omwille dat de behandelingen 25-40 minuten duren en omdat het hoofd UIT de warme zone ligt MET ventilatiesysteem. Dus langer dan de behandelingen gedurende het wetenschappelijke onderzoek.

Zweten
Betekent calorieën verbranden.
Zweten maakt deel uit van het ingewikkelde warmteregulerend proces van het lichaam, dat te maken heeft met het aanzienlijk stijgen van de cardiac output (hartritme en het plasma volume). De enige manier om uw lichaamstemperatuur constant te houden is door het lichaamsvocht uit te
zweten. Een proces dat 586 Kcal per liter zweet verbruikt. Een gemiddeld persoon kan gemakkelijk 500 gram uitzweten tijdens de SlimLine behandeling met ‘dry heat’ en LED-licht en bovendien 300Kcal verbruiken. Deze resultaten zijn vergelijkbaar wanneer u 3 tot 4  kilometer loopt. Een persoon met een hoge lichaamswarmte kan zelfs 600 tot 800 Kcal lichaamsvocht uitzweten zonder enige bijwerkingen. Dit is vergelijkbaar met 4,5 tot 9 km lopen. Bijna al de verbrande calorieën worden afgestoten als warmte door uw huid (75% van de verbrande calorieën wordt als zweet afgestoten via de huid). Dit is de reden waarom u zweet in de SlimLine en door te sporten.

Werkt als een intensieve inspanningen
Wanneer het lichaam opwarmt, zal de hartslag stijgen.
Er wordt bloed weg gepompt van de organen naar de huid. Waar het bloed weer afkoelt en terugloopt om zo de lichaamstemperatuur te doen dalen. De versnelde hartslag, veroorzaakt door thermale therapie is een vorm van oefening voor het hart en het circulaire systeem van het lichaam. Warmte veroorzaakt stress voor het lichaam, dit zorgt voor psychologische veranderingen als resultaat. Opgelet, psychologische stress is goed, maar wel in beperkte maten. Het is zelfs zo dat alle oefeningen een vorm zijn van stress. Wanneer je het lichaam niet onderhoudt en dus niet zorgt voor psychologische stress en lichaamsoefeningen, gaat het lichaam langzaam achteruit. SlimLine heeft als eigenschap ‘dry heat’ omdat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat droge sauna’s effect hebben op het passieve lichaams cardiovasculaire systeem en bijdragen tot een goede sporttraining. Eveneens kan het ook als een vervanger gebruikt worden voor actieve fysische oefeningen.

Het metabolisme blijvend stimuleren 

SlimLine levert een totaal nieuwe ervaring van gewichtsverlies door de integratie en implementatie van de meest vernieuwende technologieën in een “alles-in-één” systeem. SlimLine stimuleert uw metabolisme zodat u gewicht verliest én dit gewichtsverlies op natuurlijke wijze kan behouden. Het succes van deze formule? Het probleem van de traditionele diëten, het gekende jojo-effect, wordt vermeden.
In combinatie met een gezonde voeding mag u blijvende, spectaculaire resultaten verwachten.

Unieke technologie en permanente voordelen                              

Geconvecteerde droge warmte en diep indringende bijna-infrarode warmte wordt gelijktijdig toegediend met therapeutisch, intens LED light, P-NIR golflengtes en 99% zuivere zuurstof. Deze unieke combinatie van technologieën vermindert de natuurlijke vetmassa waardoor het hormoon leptine wordt afgescheiden en de hypothalamus gestimuleerd wordt. U verliest gewicht en het afgeslankte lichaam verstrakt op drie manieren:

Een: De Basal Metabolic Rate (BMR) wordt verhoogd op een vergelijkbare manier zoals bij een fysieke activiteit en de hartslag en het metabolisme worden gestimuleerd zoals bij de uitoefening van zware lichamelijke inspanningen.

Slimline Boldy afslanken gewichtsverlies huidverbetering lichttherapie

Twee: Het “Weight Set Point” van het lichaam daalt. Alleen door het veranderen van onze stofwisseling en het verhogen van onze BMR kunnen we een permanent lager “set point” creëren en onderhouden waardoor we moeiteloos ons lagere ideale gewicht kunnen behouden.

Drie: De door het gewichtsverlies aanwezige overtollige huid wordt verstrakt en verstevigd. Fijne lijntjes en diepe rimpels, tekenen van fotoveroudering, zullen worden verminderd door de intensieve LED-modules waardoor nieuwe celgroei wordt versterkt.

Weight Loss Studie

Een recente algemene studie over gewichtsverlies suggereert dat het gebruik van de therapeutische en complexe sanering van SlimLine enorme voordelen biedt aan obesitas en overgewicht patiënten. Verschillende belangrijke parameters – waaronder klinische, psychologische, psycho-fysiologische en biochemische – werden bestudeerd. De studie nam meetbare verbeteringen waar bij alle deelnemers van de groep en maakte melding van o.a. een vermindering aan gewicht en vetmassa maar ook een afname van angsten, boosheid en depressie. Ook heeft het een positief effect op pijnklachten als gevolg van fybromyalgie.

 

Slimline op tv bij Doctors America

 

De kosten

Een gecombineerde behandeling in de Slimline voor lichaam en gelaat van 30 minuten kost € 35,-