Personal-trainer-Leon-Pijnenburg-bootcamptrainer-bokstrainer

Als u graag individuele begeleiding wil hebben, omdat u een “stok achter de deur” nodig heeft of omdat u gewoon liever alleen sport in plaats van in een groepje, dan kunt u gebruik maken van personal training door onze trainer, Leon Pijnenburg.

Leon is naast personal trainer, ook fitness, boks- en bootcampinstructeur.

Of u nu 5 of 50 kilo wil afvallen of alleen aan uw conditie wil werken dat maakt niet uit. Iedereen heeft zijn eigen doel en dat is prima.

Een personal trainer is uw persoonlijke coach en werkt als stimulator en motivator, waardoor u het beste uit uzelf zult halen. Samen werken aan een persoonlijk plan op maat is één van de doelstellingen. De personal trainer zal u op een verantwoorde wijze begeleiden naar een gezond levenspatroon.

De personal trainer bepaald, in samenspraak met u, doelstellingen die haalbaar zijn in uw situatie. Samen gaat u op zoek naar een passend voedingspatroon en de daarop afgestemde bewegingsmogelijkheden. Er wordt voor u  een sportplan en voedingsadvies op maat gemaakt.

Voeding en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat deze beiden belangrijk zijn om u vitaal te voelen. Het doel is om hierin de juiste balans te vinden. De personal trainer zal u hierbij helpen en u net dat  “duwtje in de rug geven” als dat nodig is.

 

Wat kunt u verwachten

  • Een enthousiaste, betrokken coach die u begeleidt, stimuleert en motiveert om uw persoonlijke doelen te halen
  • bokstraining-bootcamptraining-persoonlijke-training-personal-trainerSamen sporten binnen en buiten op een passend niveau en hierin stappen vooruit maken
  • Een voedingsadvies op maat
  • Werken aan persoonlijke groei, doorzettingsvermogen en karakter
  • Een gezonde geest in een gezond lichaam.

 

De kosten

De kosten voor een personal training zijn € 50,- per uur.

Een eerste consult waarin u kennis kunt maken met de trainer en uw wensen kunt bespreken is gratis.