Beautystudio Boldy is gespecialiseerd in permanente ontharing door middel van Intense Pulse Light (IPL) voor hem en haar.
Het beste systeem dat er op dit moment verkrijgbaar is. Deze methode is 100% veilig, pijnloos, snel en zonder complicaties.

Hebt u ook genoeg van iedere dag scheren, pijnlijke harsbehandelingen en dure crèmes die veel beloven, maar weinig doen of wilt u af van ingegroeide haren en huidirritatie na het ontharen? Dan is dit voor u de oplossing.
Eindelijk een ontharingsbehandeling waarbij u definitief en betaalbaar van uw haren af bent.

Dus waarom nog scheren en harsen als u nu kunt overstappen op deze revolutionaire, pijnloze en permanente manier van ontharen!

De prijzen bij Beautystudio Boldy zijn gegarandeerd de laagste in de regio.
Hiernaast krijgt u op de eerste behandeling nog eens 20% korting.

Aangezien wij een gecertificeerd bedrijf zijn, kunt u voor ontharing van het gelaat eventueel in aanmerking komen voor een vergoeding door de ziektekostenverzekering. Dit is echter afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Informeer hiervoor bij uw eigen Zorgverzekering.

Er is een nieuwe behandelmethode voor het verwijderen van overbeharing: met flitslichten.
Nadat er geleidingsgel is aangebracht op de huid, wordt het handstuk op de te behandelen lichaamsdelen geplaatst en wordt er een lichtflits gegeven. Er wordt 7,5 cm² tegelijkertijd geflitst, waardoor u snel klaar bent. Het flitslicht wordt omgezet in warmte en wordt via het pigment geleid naar de haarwortel. Deze wordt door de warmte vernietigd en kan op die plaats niet meer terug komen.

Er zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig voor een blijvend resultaat. Dit komt omdat de haren groeien in verschillende groeifasen. Alleen de haren die in de anagene fase zitten, kunnen definitief vernietigd worden.
Het totaal aantal behandelingen kan per individu verschillen omdat dit afhankelijk is van lichamelijke factoren, zoals bijvoorbeeld de huidskleur, de kleur van het haar en de hormoonhuishouding.

Na elke behandeling zal u na 14 tot 21 dagen het resultaat zien. De haren die in de anagene fase zaten en vernietigd zijn, zullen dan vanzelf uitvallen.
De eerste behandelingen worden gegeven om de 6 weken. Hierna worden de tussenliggende perioden verlengd tot maximaal 12 weken.

Bij Beautystudio Boldy wordt gewerkt met de Record-618, het beste systeem dat er op dit moment verkrijgbaar is op het gebied van IPL-ontharen.

Belangrijke kenmerken zijn de hoge eisen waaraan het apparaat voldoet (medisch CE-keurmerk en ISO 9002 productie).

Tevens heeft de Record als een van de weinige IPL-apparaten een FDA-approval, hetgeen betekent dat het apparaat uitgebreid getest en goedgekeurd is door de Amerikaanse Food and Drug Administration om te worden toegelaten op de Amerikaanse markt.

De Record is computergestuurd en beschikt over de nieuwste generatie software, zodat de behandeling volledig kan worden ingesteld op iedere individuele klant.
De behandeling is hierdoor zeer veilig en effectief en kan gegeven worden zonder enige
bij- of neveneffecten.

De Record-618 beschikt over GEM-technology. Dit is een unieke manier om energie af te geven aan een van tevoren bepaald gebied.

In tegenstelling tot andere IPL- en laserapparaten die de energie in de huid verstrooien, kan de Record dankzij de GEM-technology het grootste deel van de energie concentreren in een geometrisch vlak onder de huid.
Deze nauwkeurige afgifte van de energie maakt het mogelijk om heel gericht haarzakjes, pigmentvlekken, couperose en acné aan te pakken.
Omdat de energie geconcentreerd is, hoeft de huid niet te worden belast met een grote hoeveelheid overtollige energie. Dit maakt de behandeling niet alleen efficiënt, maar ook pijnloos en zacht voor de huid.

· 20% korting op de eerste ontharingsbehandeling

· Onderbenen, oksels en bikinilijn incl. schaamstreek € 200,-

· Bij ontharing van de gehele benen worden de oksels en bikinilijn incl. schaamstreek gratis gedaan

· Bij een gelijktijdige afspraak voor permanente ontharing en het bleken van uw tanden ontvangt u een combinatiekorting van € 20,-

Bij een gelijktijdige afspraak voor permanente ontharing en het bleken van uw tanden ontvangt u een combinatiekorting van € 20,-.
U betaalt dan geen € 149,- maar slechts € 129,- voor een professionele bleekbehandeling.

Naast definitieve ontharing is IPL ook ter behandeling van

acné
couperose
pigmentvlekken
huidverjonging

Acné is een hormonale en bacteriële aandoening.

Door middel van de energie (warmte) kunnen de bacteriën gedood worden en wordt de huid zichtbaar rustiger.

De acnébehandeling vindt 2 keer per week plaats gedurende 5 weken.

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden kunt u voor een vergoeding door uw ziektekostenverzekering in aanmerking komen.

Couperose zijn chronische verwijde/uitgezette haarvaatjes, ten gevolge van vaatwand-verslapping. Couperose komt meestal voor op de wangen en de neus en is een volkomen onschuldige aandoening. Couperose lijkt op een netwerk van fijne rode draadjes die net onder het huidoppervlak liggen.

IPL zorgt voor ervoor dat ontsierde roodverkleuringen door coagulatie (d.m.v. lichtenergie) verdwijnen of verminderen op een snelle en effectieve wijze, zonder daarbij het omliggende weefsel te beschadigen.

De behandeling vindt plaats om de 10 dagen en neemt meestal 6 tot 10 behandelingen in beslag. Dit hangt natuurlijk sterk af van de omvang van de behandeling (het aantal bloedvaatjes). In de meeste gevallen zal men geen hinder van de behandeling ondervinden. Bijwerkingen die eventueel te verwachten zijn tijdelijke roodheid en/of kleine korstjes.

Voor en tijdens de behandeling dient men voorzichtig te zijn met het zonlicht. Het is verstandig om voor en tijdens de behandeling een sunblock te gebruiken.

Pigmentvlekken bestaan uit een ophoping van pigment in de huid en kunnen op het hele lichaam voorkomen.
De bekendste vormen zijn ouderdomsvlekken, sproeten en het zwangerschapsmasker.

De belangrijkste oorzaak van hyperpigmentatie is de zon. Het verschil tussen een moedervlek en een andersoortige pigmentvlek is moeilijk zelf te bepalen. Daarnaast is het belangrijk om eerst de aard van de pigmentvlek te onderkennen om verspreiding van kwaadaardige cellen te voorkomen.

Pigmentvlekken zijn onder te verdelen in verschillende groepen. Een aantal van deze groepen is kwaadaardig en verwijdering is dus in sommige gevallen gewenst. De IPL-methode is hiervoor echter niet geschikt. Of deze behandeling geschikt is hangt af van kleur en de diepte van de pigmentvlek. Voor het verwijderen uit esthetische overwegingen is de IPL-techniek bij uitstek geschikt. Het is een littekenvrije behandeling. De pigmentvlek kan ook een “cafe-au-lait” vlek zijn (aangeboren pigmentvlek) deze is ook goed te behandelen met IPL.

Vlekken met een hormonale oorzaak, bijvoorbeeld door pil gebruik of zwangerschap geven een wisselend resultaat. Dit geldt mede voor mensen die snel pigment vormen, bijvoorbeeld na beschadiging van de huid, of mensen met een (licht getinte) huid. Bij elk persoon reageert de huid en pigmentatie anders. Bij twijfel kan een klein proefstukje worden gedaan.

Tijdens de behandelingen wordt het pigment omhoog gehaald, waardoor de vlek eerst donkerder zal worden. Hierna kunnen kleine korstjes ontstaan. Na korte tijd verdwijnt dit korstje/donkere plekje en dan verschijnt er veelal een lichtere/rose huid. U dient voorzichtig te zijn met zonlicht! Na een aantal weken kunt u het resultaat zien. Soms is de huid nog wat anders van kleur, soms wat witter of roder. Dit trekt na enkele weken weer weg en dan krijgt de huid de normale kleur terug. Bij bepaalde vormen van hyperpigmentatie dient u altijd een zonbescherming te blijven gebruiken! Een enkele keer kan de pigmentatie weer terugkomen.

Bij oppervlakkig pigment vinden er 3 behandelingen plaats verdeeld over 3 weken. Bij wat dieper gelegen pigment dient deze sessie mogelijk herhaald te worden.

Huidverjonging oftewel anti-aging is een behandeling die de rimpeltjes rondom de ogen, lippen en/of wangen doet vervagen.

Anti-aging vindt plaats in kuurverband van 10 behandelingen om de 10 dagen.

De prijzen van behandelingen voor; acné, couperose, pigmentvlekken en huidverjonging zijn afhankelijk van het te behandelen gebied en de frequentie. Dit wordt tijdens een intakegesprek bepaald.