liftmassage-gelaat-LPG-endermolift-BoldyEndermolift oftewel liftmassage van LPG voor het gelaat is een geweldige techniek tegen huidveroudering.

Zonder injecties en chirurgie weer een jong en fris gezicht, zonder rimpels, wallen, kraaienpootjes en uitgezakte wangen. De techniek die collageen mechanisch stimuleert.

 

Het geheim van een jeugdige huid schuilt in de kern van de fibroblast. Door stimulatie van de fibroblasten zal de productie van collageen en elastine weer op gang worden gebracht.

Liftmassage is een 100% natuurlijke techniek, die de gelaatshuid weer jeugdig maakt.

liftmassage-rimpels-verwijderen-faceliftEen ouder wordende huid wordt dunner en fijner. Doordat de huid aan densiteit verliest, ontstaan er allerlei tekenen die wijzen op huidveroudering: rimpels, inzakking, uitgezette poriën etc.
Liftmassage is een unieke techniek die de gelaatshuid opnieuw meer stevigheid en elasticiteit geeft in de diepte door de kern van de fibroblast zelf aan te pakken.
Liftmassage schudt het elastisch geheugen van uw huid weer wakker, stimuleert de huid en vult rimpels op zodat deze vervagen.

Uit wereldwijd uitgevoerde wetenschappelijke studies is gebleken dat de intensieve, maar pijnloze, huidstimulatie van Liftmassage, de productie van collageen en elastine weer op gang brengt.

De huid wint aan densiteit in de diepte en de volumes zijn weer mooi afgetekend. Dit is het resultaat van de technologie van LPG die eerder ook endermologie ontwikkeld heeft.

lpg-endermologie-cellulitus-cellulitis-liftmassage-gelaat

 

Voor verdere informatie en voor en na foto’s kunt u kijken op de site van LPG.

 

De kosten

Een 30 minuten durende Liftmassage van het gelaat kost € 50,-

Na afsluiting van iedere behandeling wordt u nog extra verwend met een heerlijke anti-aging firming capsule, een oogcrème en een anti-rimpelcrème.

Geadviseerd wordt om deze behandeling in kuurverband te doen van 2 behandelingen per week gedurende 5 weken. Vervolgens kan er afgebouwd worden naar 1 keer per maand.

 

Acties

  • Bij vooruitbetaling van 10 behandelingen krijgt u 1 behandeling gratis. U krijgt dan 11 behandelingen voor € 500,-
  • In combinatie met een Liftmassagekuur kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken van onze lichttherapie met de “Magic Photonlight” voor huidverjonging.

Lichttherapie is een nieuwe aanvulling in de strijd tegen het ouder worden. Combinatie gelaatsbehandelingen zijn momenteel de belangrijkste vooruitgang in esthetische huidverzorging.
Kijkt u daarom maar eens bij onze lichttherapie voor aanvullende informatie.

liftmassage-huidveroudering-huidverjonging-Den Bosch