TCA Peeling Image Skincare

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een reinigende gezichtsbehandeling, maar wij willen graag meer bereiken en richten ons daarom vooral op huidverjonging en huidverbetering.
Hierbij maken wij gebruik van verschillende apparaten tijdens één behandeling, afgestemd op de behoefte van uw huid.

Zo kunnen wij o.a. diamond-dermabrasie, radiofrequentie, ipl, lichttherapie, HIFU, liftmassage van LPG, zuurstoftherapie, een dermapen of  een combinatie van onze instrumenten inzetten tijdens één behandeling om ons doel te bereiken.

Hiernaast hebben wij verschillende peelingen van Image Skincare zoals de TCA Orange Peel en de Perfect lift Peel en natuurlijk ontbreekt de Bio kruidenpeeling ook niet in ons assortiment.

Niemand is standaard dus onze behandelingen zijn dat ook niet!

Tijdens een intake en gedurende de behandeling wordt bepaald wat iemand nodig heeft en waar uw huid op dat moment het  meeste mee gebaat zal zijn.

U zult versteld staan van het resultaat!

 

De kosten

  • Een reinigende gezichtsbehandeling van 45 minuten zonder apparatuur € 50,-
  • Een Anti-Aging gezichtsbehandeling van 60 minuten € 70,-
  • Een anti-Aging gezichtsbehandeling van ongeveer 90 minuten met verschillende apparatuur kost € 99,-. Er zijn bij deze behandeling geen bijkomende kosten voor epileren en wimpers- en/of wenkbrauwen verven.

 

Wij werken bij onze gezichtsbehandelingen onder andere met producten van  Dr. Eckstein en Image Skincare.

 

Dr. Eckstein-producten-gezichtsbehandelingen-huidverbetering

Tevens kunt u bij ons terecht voor botox en injectables. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met cosmetisch arts Dr. Christa Stojkovic.