gewichtsconuslent-voedingsadvies-gewichtsconsultatie-begeleiding-BoldyVoor een voedingsadvies en coaching bij het afvallen kunt u terecht bij onze gewichtsconsulent.

Heeft u obesitas en lukt het u maar niet om af te vallen dan is het zinvol om eens te praten met onze gewichtsconsulent.

Ook kan het zijn dat u maar een paar kilo of geen overgewicht heeft, maar dat u toch graag wil afvallen.

Als het maar niet wil lukken om wat kilo´s kwijt te raken,  terwijl u misschien helemaal niet zo veel eet, of komt u net zo snel weer aan als dat u afgevallen bent, dan kan onze gewichtsconsulent u hier ook bij helpen.

Het kan zijn dat u te weinig eet, waardoor uw stofwisseling te langzaam is gaan werken of het kan zijn dat u de verkeerde dingen eet, waardoor u teveel suikers of koolhydraten binnen krijgt en u niet afvalt.

 

De gewichtsconsulent gaat samen met u alles in kaart brengen en komt uiteindelijk met een verantwoord voedingsadvies op maat. Wanneer u hierna gecoacht wil worden door onze gewichtsconsulent dan kan dat natuurlijk ook. In de vervolgafspraken zal dan gekeken worden hoe het gaat en wordt u gewogen op onze weegschaal, die u BMI, vetmassa, spiermassa en vochthuishouding aangeeft.

 

verantwoord-afvallen-gewichtsconsulent-coaching-begeleidingDe Kosten

Voor de intake, het analyseren van uw eetdagboek en een schriftelijk uitgewerkt voedingsadvies op maat zijn de kosten  € 129,-

Voor een vervolgconsult van ongeveer een half uur zijn de kosten € 30,-

 

Actie

Wanneer uw gebruik maakt van personal training dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor voedingsadvies en gewichtsconsultatie. Dit is een extra service om u zo snel mogelijk op een goede en verantwoorde manier naar uw ideale gewicht te begeleiden.