endermologie-figuurcorrectie-Boldy-Den BoschEndermologie is een diepe mechanische bindweefselmassage tegen plaatselijke vetophopingen en cellulitis met een apparaat van LPG.

Het is tevens een behandeling om de huid te verstevigen en de bloedsomloop en lymfecirculatie te verbeteren, waardoor de elasticiteit van de huid zal verbeteren en de huid gladder en strakker wordt.

 

Endermologie voor lichaam en gelaat bevordert de verwijdering van dode cellen van de opperhuid. Het derma wordt veerkrachtiger gemaakt en wordt weer elastisch.
De onderhuid wordt fijner en wordt ontdaan van vetreserves, waardoor de sinaasappelhuid wordt gladgestreken en het silhouet en het gelaat in model worden gebracht.

Met behulp van het allernieuwste LPG apparaat kunnen verscheidene aandoeningen op zowel cosmetisch als therapeutisch gebied uitgevoerd worden.
Zo biedt endermolgie een natuurlijke oplossing voor de volgende problemen:

 • Cellulitis
 • Overmatig vetweefsel, vetophopingenendermologie-lipomassage-cellulitis-cellulitus-Boldy-Den Bosch
 • Een verslapte huid (na zwangerschap of dieet)
 • Voor en na liposuctie
 • Lymfeoedeem
 • Doorbloedingsstoornissen
 • Weefselverhardingen
 • Littekens
 • Een dubbele kin
 • Overbelaste spieren en gewrichten
 • Spierpijn en stijfheid
 • Obstipatie;
 • Vermoeide benen en opgezette voeten

 

Anti-Aging

Behalve een esthetische en een therapeutische werking heeft endermologie ook vele gunstige antiverouderingsresultaten. Endermologie kan afgestemd worden op elke leeftijd maar is in het bijzonder doeltreffend bij de bestrijding van de gevolgen van het ouder worden.
Immers met het klimmen der jaren kan met meer last krijgen van stoornissen in de bloedsomloop, wordt cellulitis steeds sterker en verliest de huid haar soepelheid.
In het gezicht verschijnen rimpels of vetophopingen die de huid verslappen (bijvoorbeeld een onderkin of hangwangen). Door de plaatselijke bloedsomloop te stimuleren kan endermologie het onderhuidse bindweefsel verbeteren en daarmee dus ook het uiterlijk en de veerkracht van de weefsels. Door een behandeling van het gezicht worden de rimpels verzacht en de plaatselijke ophopingen verminderd, terwijl de weefsels op natuurlijke wijze gestimuleerd worden. Het gezicht wordt op en natuurlijke wijze gelift.

 

Het LPG apparaat

Het apparaat heeft diverse behandelkoppen geschikt voor diverse aandoeningen en lichaamsdelen en bevat meer dan 40 verschillende programma’s gericht op allerlei behandeldoelen. Endermologie maakt korte metten met overtollige vetrolletjes, een verslapte huid en alle andere bovengenoemde aandoeningen.
De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt. De behandelkop van het endermologiesysteem neemt de huid op en bewerkt die door een in- en uitrollende beweging. De rollende en knijpende beweging van de behandelkop stimuleert de bloed- en lymfecirculatie van het lichaam en bevordert de opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Aangetoond is dat de behandeling de organische functies herstelt en activeert en dus perfect past in een nieuwe filosofie van genezen, waarbij de voorkeur uitgaat naar natuurlijke oplossingen.

Liftmassage is een techniek van Endermologie met als doel verjonging van het gelaat.
Hiervoor verwijzen wij naar liftmassage.

 

De resultaten

vet-bevriezen-liposuctie-cavitatie-vet-weg-Boldy-Den BoschEndermologie is een natuurlijke, niet operatieve methode. Het neemt de weefselbarrières weg, die ten grondslag liggen aan cellulitis en vetophopingen. De huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan. De circulatie wordt hersteld, waardoor een verbetering in de voedingstoestand van de huid en de onderhuidse structuren plaatsvindt. Hierdoor kunnen ook andere klachten verdwijnen.
Endermologie met als doel gelokaliseerde vetophopingen en cellilitis aan pakken wordt lipomassage genoemd.

 

Afslanken, hertekenen en verstevigen op plaatsen waar u dat wil op een veilige en natuurlijke wijze.

Pak nu uw cellulitis en vetophopingen aan met lipomassage!

Lipomassage is zeer efficiënt op plaatsen waar lichaamsoefeningen en diëten geen vat op hebben. Als u reeds alles geprobeerd hebt om uw onesthetische rondingen kwijt te raken, maar niets helpt, dan is deze behandeling de oplossing.

Lipomassage, de techniek die voortvloeit uit endermologie, is de oplossing voor problemen zoals cellulitis, gelokaliseerde vetten en een verslapte huid.

Ontdek deze non-chirurgische, niet pijnlijke en wetenschappelijk onderbouwde techniek.

lpg endermologie cellulitus cellulitis

 

klik hier voor de website van LPG voor meer informatie over lipomassage  en liftmassage oftewel endermolift op de website van LPG

 

Cellulitis

Of je nu jong bent of oud, slank of dik, geen enkele vrouw ontkomt aan cellulitis. Vrijwel alle vrouwen hebben er last van en dat wordt met het klimmen der jaren steeds erger. Langzaam maar zeker nesteltEndermologie-huidverbetering-huidverslapping-Boldy de sinaasappelhuid zich, verschijnen er deukjes op heupen, buik, dijen en billen. Bij weinig beweging en een onevenwichtig voedingspatroon kan de situatie snel verergeren als er plaatselijke vetophopingen verschijnen.
Temeer daar het huidweefsel bij vrouwen gevoelig is voor hormonale veranderingen (menstruatie, zwangerschap, menopauze), die de vorming van vetreserves stimuleren.
Het bobbelige uiterlijk van cellulitis is het gevolg van een abnormale vetophoping in de adipocyten (vetcellen van de onderhuid) en van water eromheen.
Naarmate de adipocyten groter worden, vervormen ook de omhulsels.
In dit stadium is het grootste probleem dat het proces zichzelf onderhoudt doordat de bloedsomloop wordt verstikt. Hierdoor ontstaat stagnatie van toxinen.
Dit buitengewoon onesthetische verschijnsel maakt de cellulitiszones tot verwaarloosde gebieden waar geen enkele vorm van lichamelijke oefening en geen enkel dieet vat op heeft.

Endermologie is een intensieve mechanische massage waarbij de huid en het onderliggend bindweefsel wordt losgemaakt. De twee rollers in het handstuk knijpen als het ware de overtollige vetcellen “leeg”. Tevens wordt door de massage de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel gestimuleerd, hetgeen de afvoer van afvalstoffen bevordert.

 

De geschiedenis van LPG

Endermologie is een effectieve en betrouwbare behandeling.
De methode bestaat al ruim 20 jaar en is in 1986 ontwikkeld door de franse ingenieur Louis Paul Guitay. Hij behandelde er verkleefde brandwonden mee en ontdekte hierbij dat ook vetophopingen verdwenen. Sindsdien is het apparaat steeds verder ontwikkeld en de techniek verbeterd.
Na Frankrijk wordt de methode nu ook al vele jaren met groot succes in Amerika toegepast. Ook in België en Nederland is inmiddels veel ervaring opgedaan met endermologie.
Over de hele wereld zijn al tienduizenden vrouwen behandeld met goede meetbare resultaten. Endermologie is de enige methode die ook wetenschappelijk bewezen heeft effectief te zijn in de strijd tegen cellulitis.
Met endermologie zijn dan ook al veel prachtige resultaten bereikt.

Sommige patiënten worden zoveel slanker dat ze een of twee maten kleinere kleding kunnen dragen! De veranderingen vinden plaats in de gebieden die dat het meest nodig hebben, zonder dat zij een volumevermindering veroorzaken op plaatsen waar dit niet wenselijk is, zoals in het gezicht of op de borsten.

 

De behandeling

Vóór de eerste behandeling wordt alles met u doorgenomen en wordt een anamnese afgenomen. Ook wordt het probleem in kaart gebracht en worden er foto’s genomen. De gehele behandeling brengt een proces teweeg in het lichaam.endo-zadeltassen-rijbroek-alternatief liposuctie
Gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig om de huidlagen los te maken. Het is dan ook mogelijk dat tijdens of na deze sessies de huid losser aan gaat voelen. Pas daarna gaat de huid zich verstevigen. Vaak begint dan ook pas de omvang te verminderen en wordt het resultaat zichtbaar.

Een sessie duurt ongeveer 35 minuten.
De meest gangbare zones zijn de rug, buik, heupen, billen, bovenbenen en bovenarmen.
Na de sessie worden de behandelde zones nog ingesmeerd met een afslankende gel.

Tijdens de behandeling draagt u een speciaal pakje (bodysuit), waardoor de huid goed glijdt en er geen haartjes klem raken tussen de rollers.

De behandeling is ontspannend en zeker niet pijnlijk, omdat de behandelsterkte wordt aangepast per persoon en per behandelende zone van het lichaam. De behandeling is volkomen veilig en heeft geen bijwerkingen.

Van de cliënt wordt verwacht eet- en drinkgewoonte, indien nodig, te veranderen of bij te stellen. Zo moet men twee liter water per dag drinken.

 

(Relatieve) contraindicaties

 • Kanker
 • Huidinfectie, huiduitslag
 • Behandeling met antistollingsmiddel
 • Bloedziekte
 • Elke progressieve ontstekingsaandoening
 • Medicijnen: cortisone, aspirine, bloedverdunners, antibiotica, antidepressiva
 • Slechte eetgewoonte (te weinig of juist te veel eten), koffie/frisdrank, anticonceptie (oestrogeen), menopauze,  stress of verdriet.

 

De kosten

Een losse endermologiebehandeling of lipomassage van het lichaam kost € 60,- voor een behandeling van 35 minuten.

Een deelbehandeling van 20 minuten, die zich richt op slechts één gedeelte van het lichaam (bijv. alleen de buik) kost € 35,- per behandeling.

Een bodysuit (eenmalige aanschaf) kost € 25,-

Aanbevolen wordt om deze behandeling te volgen in kuurverband.
De eerste 10 sessies worden 2 keer per week gedaan, waarna de frequentie wordt teruggebracht naar 1 keer per week en vervolgens naar 1 keer per 2 weken.
De behandeling werkt nog 72 uur door.

Gemiddeld zijn 10 tot 25 behandelingen aangewezen. Bij obese personen kan het aantal behandelingen oplopen.
Daarna volstaat het om 1 onderhoudsbehandeling per 4 tot 6 weken te ondergaan om de resultaten te behouden.

Een kuur van 12 behandelingen kan in 2 termijnen worden voldaan. De eerste helft bij aanvang en de tweede helft na 6 behandelingen.