Hebt u ook genoeg van iedere dag scheren, pijnlijke harsbehandelingen en dure crèmes die veel beloven, maar weinig doen of wilt u af van ingegroeide haren en huidirritatie na het ontharen? Dan is dit voor u de oplossing.

Eindelijk een ontharingsbehandeling waarbij u definitief en ook nog betaalbaar van uw (over)beharing verlost kan worden. Dus waarom nog scheren en harsen als u nu kunt overstappen op deze revolutionaire, pijnloze en permanente manier van ontharen!

Beautystudio Boldy is gespecialiseerd in permanente ontharing door middel van Intense Pulse Light oftewel IPL of lichtflitsontharing voor hem en haar.

 

Wij werken sinds begin 2016 met  het nieuwste van het nieuwste:  SHR oftewel Super Hair Removal! Het beste wat er op dit moment te vinden is op het gebied van permanente ontharing. Dit apparaat heeft een gekoelde kop, die zo koud wordt dat het flitsen echt 100% pijnloos is, zelfs in de schaamstreek. Met een niet te evenaren snelheid van wel 4 flisten per seconden bent u binnen een mum van een tijd klaar. Na iedere behandeling bent u weken haarloos en na meerdere behandelingen definitief verlost van uw ongewenste haren.

 

Tevens hebben wij de allernieuwste diodelaser met gekoelde kop aangeschaft.

 

Hiernaast werken wij met de Record-618 Active World. Ook deze methode is 100% veilig, nagenoeg pijnloos, snel en zonder complicaties. Belangrijke kenmerken zijn de hoge eisen waaraan het apparaat voldoet (medisch CE-keurmerk en ISO 9002 productie). Tevens heeft de Record als een van de weinige IPL-apparaten een FDA-approval, hetgeen betekent dat het apparaat uitgebreid getest enIPL ontharing bij Boldy in Den Bosch definitief ontharen Engelen laser laseren goedgekeurd is door de Amerikaanse Food and Drug Administration om te worden toegelaten op de Amerikaanse markt. De Record is computergestuurd en beschikt over de nieuwste generatie software, zodat de behandeling volledig kan worden ingesteld op iedere individuele klant. De behandeling is hierdoor zeer veilig en effectief en kan gegeven worden zonder enige bij- of neveneffecten. De Record-618 beschikt over GEM-technology. Dit is een unieke manier om energie af te geven aan een van tevoren bepaald gebied. In tegenstelling tot andere apparaten voor IPL of lichtflitsontharing en laserapparaten die de energie in de huid verstrooien, kan de Record dankzij de GEM-technology het grootste deel van de energie concentreren in een geometrisch vlak onder de huid. Deze nauwkeurige afgifte van de energie maakt het mogelijk om heel gericht haarzakjes, pigmentvlekken, couperose en acné aan te pakken. Omdat de energie geconcentreerd is, hoeft de huid niet te worden belast met een grote hoeveelheid overtollige energie.

 

De Behandeling

Wanneer, na een uitgebreid intakegesprek,  tot behandeling wordt overgegaan, gaan we als volgt te werk:

Nadat er geleidingsgel is aangebracht op de huid, wordt het handstuk op de te behandelen lichaamsdelen geplaatst en wordt er een lichtflits gegeven. Er wordt 7,5 cm² tegelijkertijd geflitst, waardoor u snel klaar bent. Het flitslicht wordt omgezet in warmte en wordt via het pigment in het haar naar de haarwortel geleid. De haarwortel wordt door de warmte vernietigd, waardoor er geen nieuwe haar op die plaats terug zal groeien.

Aangezien de haren in verschillende groeifasen zitten en je alleen de haren in de actieve groeifase (de anagene fase) kunt behandelen, zijn er meerdere behandelingen nodig. Hoeveel behandelingen iemand nodig heeft, is van verschillende factoren afhankelijk zoals onder andere de kleur, de dikte en de haardichtheid van het haar, de kleur van de huid, de leeftijd van de klant en de hormoonhuishouding.

Tijdens het intakegesprek kan er een schatting gemaakt worden van het aantal behandelingen. Na elke behandeling zal u na 10 tot 14 dagen het resultaat zien. De haren die in de anagene fase zaten en vernietigd zijn, zullen dan vanzelf uitvallen.

De eerste behandelingen worden gegeven om de 6 weken (gezicht, oksels, bikini). Hierna worden de tussenliggende perioden verlengd tot maximaal 12 weken. Voor de overige lichaamsdelen is de tussenliggende periode langer, omdat op het lichaam de haren minder snel van groeifase wisselen, waardoor je elke keer zoveel mogelijk rendement van je behandeling zult hebben.

 

Permanent ontharen haarreductie IPL ontharen lichtflitsontharing laser

 

Naast definitieve ontharing kan IPL ook ingezet worden voor de behandeling van: acne,  couperose, pigmentvlekken en huidverjonging Hierover kunt u meer lezen onder de desbetreffende behandelingen.