laser-IPL-ipl-ontharen-permanente ontharing-definitief ontharen

Ooit begonnen als ontharingsstudio is Boldy,  als het gaat om definitief ontharen, inmiddels  een begrip in Engelen en Den Bosch, maar ook ver daarbuiten.

Door onze jarenlange ervaring met verschillende apparatuur hebben wij inmiddels een niet te evenaren expertise opgebouwd aangaande definitieve haarreductie.

 

Wij zijn gediplomeerd voor zowel elektrisch ontharen als voor IPL en laser (specialistatie ontharingstechnieken).
Alle ontwikkelingen in de branche worden door ons nauwlettend in de gaten gehouden, zodat wij altijd de beste apparatuur in huis hebben en “up to date” zijn. Wij hebben inmiddels al meer dan 10.000 behandelingen gedaan en doen dit nog steeds met evenveel plezier als in het begin, omdat het gewoon ontzettend fijn en dankbaar werk is om mensen van hun (over)beharing af te helpen.ontharen-haarloos-laseren-ipl
Omdat wij erkend zijn door de zorgverzekeraars en in het bezit zijn van de gewenste AGB-codes, komt een behandeling van het gelaat voor vergoeding in aanmerking, mits u een aanvullende verzekering hiervoor heeft afgesloten.
Naast gezichtsbeharing bent u ook voor  lichaamsbeharing bij ons aan het juiste adres.
Wij hanteren een goede prijs-/kwaliteitverhouding en zullen ons uiterste best doen om u zo snel en goedkoop mogelijk van uw haren af te helpen.

Laat u niet misleiden door allerlei acties van niet gekwalificeerde mensen met niet gekeurde apparatuur, want kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs.

U vindt onze prijzen terug onder het kopje prijslijst.
Lees verder IPL-ontharing en Elektrisch ontharen.