Wilt u op een snelle manier af van uw rimpels dan hebben wij de oplossing. Christa Stojcovic

Wij maken gebruik van de diensten van cosmetisch arts Dr. Christa Stojkovic, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Voor meer info over deze arts kunt u haar eigen website bekijken

http://www.dokterstojkovic.nl/contact/

Om de 6 weken houdt de arts spreekuur in ons Anti-Aging Centre.

U wordt ontvangen met koffie en wat lekkers en bent over het algemeen direct aan de beurt.

Wilt u een een afspraak maken voor een kosteloos consult en eventueel aansluitend een behandeling dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

 

De mogelijkheden van botox

Botox wordt gebruikt voor de expressierimpels in het gezicht, zoals de frons tussen de wenkbrauwen, de horizontale lijnen op het voorhoofd en de kraaienpootjes naast en onder de ogen. Botox wordt in de spier gespoten, waardoor deze lam gelegd wordt en de huid zich ontspant. Variërend van 1 tot 2 weken na de behandeling kunt u niet meer fronsen.

Dit is een zeer effectieve manier om er snel beter uit te zien. Het gezicht ontspant en krijgt een rustigere, vriendelijkere uitstraling.

Omdat u gedurende een bepaalde tijd niet meer kan fronsen, doet u dit nadat de botox is uitgewerkt, ook veel minder, omdat u het niet meer gewend bent. Hierdoor is botox ook een preventieve behandeling.

De eerste paar keren dat u botox gebruikt blijft het ongeveer 3 maanden zitten. Als u de behandeling vaker doet, dan blijft het langer zitten tot wel een half jaar alvorens het helemaal uitgewerkt is.

Ook kunnen de zweetklieren van de oksels en handen worden uitgeschakeld, zodat u niet meer transpireert en geen last meer heeft van klamme zweethanden of natte plekken in uw kleren.

 

De prijzen van botoxRestylane-fillers-botox-injectables-rimpels-cosmetisch arts

Voor 1 zone € 150,-  (frons, voorhoofd, of kraaienpootjes)

Voor 2 zones € 250,-

Voor 3 zones € 300,-

Behandeling van de beide oksels tegen overmatig transpireren kost  € 450,-. De werktijd hiervan is minimaal 9 maanden.

 

Injectables

Injectables ook wel fillers genoemd zijn injectievloeistoffen die met een fijn naaldje onder de huid worden ingebracht. Hiermee worden rimpels opgevuld en gezichtscontouren verbeterd.

De huidige generatie van injectables zoals die door onze arts worden toegepast, zijn allemaal biologisch afbreekbaar, zoals door de verschillende instanties worden aangeraden (Geneeskundige Inspectie, RIVM, NVCG, Consumentenbond etc.)lipvergroting-hyaluronzuur-filler-zwoele-lippen

Een filler, zoals Restylane, Teosyal of Radiesse  bestaat uit hyaluronzuur en wordt gebruikt voor het vullen van rimpels, zoals de neus-lippenplooi, de rimpeltjes boven de lippen of marionettenlijnen, die een afhangende mond veroorzaken. Tevens kun je met hyaluronzuur een liquid facelift doen, zodat het hele gezicht voller wordt en gelift.
De jukbeenderen kunnen geprononceerder gemaakt worden en de lippen vergroot waardoor het hele gezicht een zwoelere uitstraling zal krijgen.

Omdat bij het verouderingsproces zowel huid, vet, steunweefsel als bot en spieren slinken en slapper worden is een totale beoordeling en correctie van dit volume en contourverlies van belang. Dit herstel van de gezichtscontouren met injecatbles wordt ook wel liquid facelift genoemd. Het resultaat van de behandeling is uiteraard afhankelijk van de toestand van huid.  Zelfs als mocht blijken dat het verstandiger is een chirurgische facelift te laten verrichten is een combinatiebehandeling met injectables vaak eveneens aan te raden om die verfrissing en verzachting in gelaat te krijgen die alleen met een operatieve facelift niet te bereiken is.   

                  rimpels-opvullen-huid-verstevigen-hangwangen-marionettenlijnenhuidverjonging-spuiten-botox-fillers-cosmetisch arts

 

De prijzen van fillers

De prijs voor 1 spuit van 1 ml hyaluronzuur  bedraagt € 250,-

Het kan zijn dat u geen hele spuit nodig heeft en dan zijn de kosten naar rato.

Als u nog vragen heeft dan neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een kosteloos consult.