Kickboksen bij Boxing Boldy Den BoschKickboksen bij Boxing Boldy

Boxing Boldy geeft een totale kickboks-workout die is afgeleid van het traditioneel boksen. Je leert de basisstoten en trappen eigen te maken, die je vervolgens gaat gebruiken tijdens de slagenwisselingen op elkaars handschoenen en pads. Tussen de slagenwisselingen, zoals hoeken, directe stoten en de zogenaamde uppercuts (opstoten), worden er allerlei oefeningen uitgevoerd die bij deze sport passen. Te denken valt aan push ups, squats, crunches, jumping Jacks, sprinting exercises, high- en lowkicks etc. Alles gebaseerd op explosief trainen. Kracht, spieren versterkten en aan de conditie werken, wisselen elkaar in een snel tempo af.

Naast werken aan je weerbaarheid, uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en je karakter is het vooral “fun”.  Het enthousiasme van de groep en de trainer werkt aanstekelijk en dat is een motivatie voor iedereen. Er is goede en professionele begeleiding door Leon Pijnenburg, een ervaren, gedreven  en enthousiaste kickboksinstructeur.

 

Wie er mee kan doen

Boxing Boldy is er voor iedereen vanaf 12 jaar. Het maakt niet uit of je jong, oud, dik of dun bent. Of je sportief bent of nog geen conditie hebt. Alle oefeningen worden op beginnend, gevorderd en vergevorderd niveau gebracht, zodat ze voor iedereen uitvoerbaar zijn. Ook erg leuk om als ouder met je kind te doen.

 

Wat je nodig hebt om mee te doenKickboksen bij Boxing Boldy in Den Bosch

We sporten binnen, dus zorg voor goed en schoon sportschoeisel. Daarnaast makkelijke sportkleding en een gevulde bidon. Maar er is meer!

Vooral enthousiasme, doorzettingsvermogen, humor,  gezelligheid en saamhorigeheid zijn de belangrijkste ingrediënten die je meeneemt naar de training.

Tijdens de eerste maand kan er gebruik gemaakt worden van onze bokshandschoenen en scheenbeschermers. Hierna dient u deze zelf aan te schaffen.

 

Locatie en lestijden

De trainingen worden gegeven in een zaal bij sportschool Fitland aan de Hedikhuizenweg  in Den Bosch

  • maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur
  • dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur
  • donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur
  • Vrijdagavond van 19.15 uur tot 20.15 uur

 

De kosten

Er wordt gewerkt met kwartaalabonnementen zonder inschrijfgeld en/of opzegtermijn.

Een keer per week trainen kost € 100,- per kwartaal

Twee keer per week trainen kost € 115,- per kwartaal

Onbeperkt trainen kost € 140,- per kwartaal

Er kan ook getraind worden met een strippenkaart. Een kaart voor 10 lessen kost € 75,-

Deze kaart is 4 maanden geldig.

Een losse les kost € 8,50.

 

Bij interesse kun je een afspraak maken voor een gratis proefles.

 

 

Hier een link naar een filmpje van een van de lessen

https://www.facebook.com/leon.pijnenburg.1/videos/1677388032288540/