bootcamp-boksen-dames-den-bosch-afslankstudio-Boldy

Ons Anti-Aging Centre is een Beautystudio en Afslankstudio in een. Niet alleen voor beautybehandelingen, maar ook voor afslanken, figuurcorrectie, gewichtsconsultatie, personal training en kickboksen bent u bij Afslankstudio Boldy aan het juiste adres.

Wij kunnen uw begeleiden bij het afslanken door middel van een dieet, maar u kunt ook met de juiste voedingsadviezen en beweging snel uw streefgewicht bereiken.

 

Om de behaalde resultaten vast te houden, is het vaak nodig om uw levenspatroon te veranderen. Wij bieden u hierin de juiste coaching en ondersteuning.

U wordt door ons gemotiveerd en gestimuleerd en u kunt rekenen op persoonlijke aandacht en betrokkenheid.  Zo gaan we samen de uitdaging aan hoe groot of spannend deze soms ook is. Voor de een is dit om 10 kilo af te vallen, maar voor een ander misschien wel 30 kilo. Ook kan het zijn dat u niet persé wilt afslanken, maar dat u gewoon beter in uw vel wil komen te zitten door uw lichaam sterker te maken en te werken aan uw conditie.

Om tijdens het afvallen verslapping van het lichaam te voorkomen en om juist daar af te vallen waar u dat graag wilt, kunt u endermologie  doen.Afslanken-sporten-Boldy-Den Bosch

De gewichtsconsultatie is altijd individueel. Het sporten is in groepsverband. Als je liever alleen getraind wil worden dan kun je gebruik maken van een personal trainer.